Kropsterapeut Susanne Kladov

En Kropsterapeut hos os har minimum 1 års uddannelse

En Kropsterrapeut hos os, skal have minimums 1 års uddannelse indenfor alternativ behandling, så vi sikrer vores kunder et højt niveau af viden. Det er fordi Allerød Massage samler på tilfredse kunder, da det er den bedste reklame, der findes. Vi efteruddanner os løbende og skal minimum et par gange om året deltage i kurser, der vil opgradere vores viden, eller tilføre ny viden. På den måde følger vi udviklingen indenfor vores felt.


Vi forsøger at dække Allerød, Hillerød, Farum og resten af nordsjælland med vores klinik i sundhedshuset beliggende Allerød Stationsvej 10, 1. sal, 3450 Allerød

Susanne Kladov

Totum Kropsterapeut & indehaver

Jeg vil gøre alt for, at du mærker min passion for at behandle

Der er ikke to mennesker, der er ens, og jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg føler mig frem til, hvordan behandlingen skal foregå. Jeg er drevet af en nysgerrighed for sammenhængen mellem krop og sind, og hvordan ubalancer sætter sig i kroppen. Jeg bliver glad, og mit liv giver mening, når jeg kan hjælpe et andet menneske. Jeg vil gøre alt for, at du kan mærke min passion ved at behandle, og føle min empati.


Jeg startede som kropsterapeut i 2014, og har haft glæden af at have udført tusindvis af behandlinger, og derfor mødt en masse spændende mennesker, med mange forskellige udfordringer. Jeg startede i det små med behandlinger i mit eget. hjem, men er rykkede hurtigt videre til et kliniklokale, og behandler nu i Allerød Sundhedshus. 

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes