Massage

Speciel massage

Hvilke forskellige former for massage har vi?

Du vælger helt selv, hvilket område der skal lægges størst fokus på igennem behandlingen alt efter, hvor du har spændinger/smerter.


Ønsker du en blid og afstressende behandling, hvor fokus er på at stresse af og få  løsnet op i spændinger?

 

Så er denne behandling lige noget for dig. Den henvender sig specielt til dig, som ønsker en behandling med blidere tryk, hvor fokus er på at komme helt ned i gear.

 

Behandlingen er en god kombination af ren velvære og afslapning samtidig med, at du får løsnet op for spændte muskler, forøger blodgennemstrømning og får skabt ro i nervesystemet.

 

I denne behandling benytter vi os af teknikker fra den klassiske massage, olie og forskellige trykpunkter. Hvis du ønsker en dybtegående behandling, anbefaler vi dig at prøve kropsterapi. Vi tilbyder disse behandlinger:


Fødder & lægge: Fødder & lægge anbefales til ømme, trætte og hævede fødder. I den nederste del af benene kan der med alderen opstå et pres på fødder og lægge. Dette er en smertefuld tilstand, som kan lindres med kropsterapi koncentreret i dette område.


Ryg & skuldre: Ryg & skuldre behandlingen vil koncentrere sig om at løsne spændinger koncentreret om især den øverste del af ryggen og skuldrerne.


Hovedbunds-og nakkemassage: Hovedbunds-og nakkemassage er hvis du trænger til at få løsnet nakken og hovedbunden hvor der kan sidde mange spændinger som hovedpine og en stiv nakke..


Gravidmassage: Vi tilpasser behandlingen efter dine behov, og behandler på vores almindelige briks, hvor du enten ligger på ryggen, maven eller på siden med en pude imellem benene og incl. pude. Vi har særlig fokus på at det skal være rart og afslappende.


Hovedpine/migræne: Denne behandling tager udgangspunkt i din

hovedpine og der behandles i ansigt, nakke og skuldre. Hvis du har

haft hovedpine og spændinger i længere tid, så vil jeg anbefale at du

bestiller 60 eller 75 min kropsterapi, da spændingerne oftest hænger

sammen med andre dele af kroppen.


Massage for dine Fødder & Lægge, Ryg & skuldre, hovedpine, gravidmassage

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes