afbestilling

afbestilling af tid

Afbestilling af tid

En aftalt behandling kan, uden beregning, aflyses op til 24 timer inden det aftalte tidspunkt, ellers opkræves et honorar på 50% af prisen. Hvis en aftalt behandling aflyses af kunden mindre end 6 timer før behandlingen, opkræves et honorar på 100% af den aftalte pris, da behandleren oftest ikke har mulighed for at afsætte den tabte tid med så kort varsel.


Glemt tid/udeblivelse:

Hvad enten man glemmer eller bevist udebliver opkræves et honorar på 100% af den aftalte pris. Dette er fordi vi lever af at sælge timer (tid), og en tid der er afmeldt sent gør at behandleren ikke kan nå at få en ny kunde til den tabte tid.


Hvordan aflyser jeg:

Du kan aflyse gennem linket på din bookingbekræftelse,  via vores booking system på hjemmesiden, eller via sms til tlf. 5318 1967

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes