Facelift

Japansk Facelift

Hvad er Facelift / Japansk Facelift / Japanese Cosmo Lifting?

Japansk Facelift / Japanese Cosmo Lifting er et helt naturlig ansigtsløfting, der via ansigtsmassage, forbedrer hudens naturlige tilstand og minimerer aldersprocessen: Normalt bruger man kirurgi eller kemi som Botox for at opnå disse resultater. Med alderen vil ens livsførelse sætte sine spor i ansigt. Huden og vævet vil miste spændstighed og elasticitet, idet produktionen af kollagen mindskes. Behandlingen frisker udseende på med en kombination af orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og behandlingsteknikker fra primitive sydamerikanske indianerstammer.


Japansk Lifting er blevet den helt store trend i Japan og bruges af både mænd og kvinder i alle aldre. Metoden er udviklet af Lone Sørensen (Barcelona) i 1999, og kræver certificering at bruge. Metoden er udviklet efter en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. Vores behandlere har naturligvis den Originale Japanske Cosmo lifting terapeut uddannelse.


Jeg anvender kun originale patenterede naturlige olier, cremer og aromaterapi til min Japansk Cosmo Lifting behandling. Over en periode på få behandlinger ser jeg lovende resultater hver gang. Det er derfor jeg er glad for at kunne hjælpe med at forynge ansigter uden at mine klienter skal gennem en smertefuld operation. Som en ekstra bonus oplever mange denne behandling som dejlig afslappende. Faktisk er det ikke unormalt at folk falder lidt hen under behandling.Fordele ved Japansk Facelift:

  • Forynger ansigtet
  • Reducerer rynker og dybe fuger
  • Forbedrer hud og muskeltonus
  • Reducerer hævelser samt poser under øjnene
  • Eliminerer toxiner
  • 100 % naturligt ansigtsløft
  • Opfrisker huden
  • Afbalancerer kroppens funktioner
  • Afstresser kroppenJapansk Facelift giver resultat - 5318 1967

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes