Alleroed Massage - By Kladov

Allerød Massage-By Kladov

Klinik for alternative behander

Alternative behandlinger siden 2014

Siden 2014 har vi været beskæftiget med alternative behandlinger indenfor krop, sind & skønhed. Vores filosofi er at krop og sind er i tæt forbindelse. Vores fokus er altid at løse årsagerne og ikke kun behandle symptomerne. Derfor ser vi på de spændings mønstre, du har, finder frem til hvor spændingerne stammer fra, og arbejder ud fra at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. 


I vores Japanese Cosmo Facelift & Gua Sha er det skønheden, der fokuseres på, da disse behandlinger foregår i ansigtet med henblik på at få et friskere udseende uden brug af kemikalier eller kniv.

Allerød Massage ligger centralt i Allerød bymidte lige ved stationen og gratis parkering

Allerød Massage er en klinik som er ejet og drevet af Susanne Kladov, der siden 2014 har beskæftiget sig fuldtid med alternative behandlinger indenfor massage, kropsterapi og Japansk facelift.


Susanne er uddannet som Totum Kropsterapeut, med underviserne der havde uddannelser indenfor Manuvision, Body SDS og Totum kropsterapi. Mottoet er, at Allerød Massage samler på tilfredse kunder, da det er den bedste anbefaling, der findes (hvilket de mange flotte anbefalinger på google understøtter).


Vi ligger centralt i Lillerød bymidte, 2 minutter fra Allerød Station, og med 2 timers gratis parkering lige bag ved klinikken.

Adresse er Stationspassagen 3, 3450 AllerødSe vores gode anmeldelser på Google

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes