Totum Kropsterapi

Totum Kropsterapi

De fleste som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny energi, bedre kropsbevidsthed og større velvære. Vores generelle travle livsstil gør, at der stilles store krav til os som mennesker. Disse høje krav kan blive til en belasting for vores krop og sind.


Vi ved, at krop og sind har en tæt forbindelse, og derfor tager vi altid udgangspunkt i det hele menneske.  Vores fokus er altid at løse årsagerne og ikke kun behandle symptomerne, derfor ser vi på de spændings mønstre, du har, finder frem til hvor spændingerne stammer fra og arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. Vi arbejder ud fra Totum filosofier kombineret med egne erfaringer og indlevelse. Selve ordet “Totum” betyder helhed på latin, og kommer af at hele kroppen hænger sammen – både psykisk og fysisk. Derfor behandler vi også hele kroppen

 

Totum Kropsterapi er en kombination af pulserende massage, lette og dybe stræk, akupunktur- og zonetryk, frigørelse af led og åndedrætsteknikker, så er kropsterapi en dybdegående og effektiv massageform, som kan hjælpe dig.


Fordele ved Totum Kropsterapi:

  • Sætter gang i kroppen og dens organer
  • Går i dybten og løsner op for  spændte muskler
  • Lindre og fjerner smerter
  • Forbedrer og styrker dit helbred
  • Renser kroppen for affaldsstoffer
  • Giver mere kropsbevidsthed
  • Giver mere energi og overskud
  • Beroliger nervesystemet
  • Giver ro i krop og sind

Hvorfor virker Totum Kropsterapi?

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes