Sikkerhed

Din sikkerhed

Person sikkerhed: Er jeg forsikret mod skader?

Ja jeg har en Erhvervs- og produktansvarsforsikring gennem Dansk Behandlerforbund, så du er forsikret for personskade opstået som følge af fejl begået under udøvelse af behandlinger hos Allerød Massage – By Kladov. Jeg har dog aldrig haft en forsikringssag.


Data sikkerhed - er mine data sikre?

Som behandlere er vi underlagt tavshedspligt, og ser det som meget vigtigt at værne om dit privatliv og dine personlige oplysninger. Det er kun din personlige kropsterapeut, og den nødvendige administration, der har adgang til din information.


I øvrigt overholder vi Persondataforordningen, også kendt som databeskyttelsesloven eller GDPR (General Data Protection Regulation), er udviklet for at beskytte EU-borgeres private oplysninger samt påvirke måden, hvorpå organisationer behandler personlige oplysninger. 


Sikkerhed - Hvor meget kan briksen holde til?

Min briks er fra det kendte mærke Earthlite, som er kendt for at levere solide brikse med stor komfort. Briksen har en maksimal arbejdsvægt på 272 kg. I  øvrigt er briksen 215 cm med hovedstøtte og en bredde på 76 cm (og CE-mærket).

Så der er ikke noget at være nervøs over - der er plads til alle.


Kropsterapi gør altid ondt

Nej: Der er en myte, der siger at kropsterapi altid gør ondt. Jeg prøver altid på at indrette behandlingen efter hvem der er på briksen. Og mange kan godt lide hård kontant, mens andre vil have det mere blidt. Eksempelvis trykker jeg ikke lige så hårdt på et lille barn, som en voksen der har sagt, at de vil kunne mærke behandlingen. Desuden har jeg andre værktøjer i min kasse.


Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes