Blog

Blog hos Allerød Massage - By Kladov

Min Blog vil indeholde ting som jeg har på hjertet omkring krop, sind & skønhed

Hvad Viktors Axelsens reaktion, kan lære dig om at lytte til din krop

Jeg tror der mange der ikke kan glemme billederne af fantastiske Viktor Axelsens reaktion efter hans Ol guld i Tokyo. For mig var det et absolut højdepunkt ved i OL 2020, og det er der en særlig grund til. Jeg mener nemlig, at vi alle kan lære af Viktors reaktion.

 

Efter kampen udtalte Viktor: Det er stærke billeder, men jeg er sku bare glad for, at jeg lod kroppen gøre sit arbejde. Det var fuldstændigt et billede af, hvordan jeg havde det indeni. Jeg havde slet ikke tænkt over nogen jubelscene. Jeg havde ikke tænkt over noget som helst, siger Viktor Axelsen til TV2 sport.

 

Som professionel kropsterapeut bliver jeg både begejstret og rørt over at se en mand, som i den grad lytter til sin krop, og giver den lov til at tale. Jeg oplever tit, klienter som ikke kan give slip og slappe af, når de ligger på briksen. Og det er ofte mænd, der har svært ved det. Men det er netop ved at åbne op for sin krop, at man kan få mest udbytte af alternative behandlinger.

 

Du skal lære at lytte til din krop, for den kan fortælle dig en masse ting. da alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Derfor mærker jeg altid efter signaler i klienternes kroppe, og spørger eksempelvis folk om de er stressede, hvis det er det jeg mærker.


Så min opfordring til jer alle er at gøre som Viktor: Lyt til din krop og giv den lov til at tale. jeg synes at Victor er et kæmpe forbillede i forståelse af, at det også er i orden, når mænd græder.

 

I Totum kropsterapi arbejder vi med krop & sind, og hjælper folk med at lære at lytte til deres krop. Læs mere om Totum kropsterapi på nedenstående link:

 

https://alleroedmassage.dk/behandlinger/totum10. AUGUST 2021

Lider du af Corona Stress / Corona kuller?

Hverdagen i et Corona-nedlukket samfund kan være ekstra udfordrende, og det tærer på de psykiske ressourcer. Måske føler du dig stresset over at skulle hjemmeskole dine børn og passe hjemmekontoret samtidig, eller du bor alene og føler dig ensom i det nedlukkede samfund, eller måske har du en helbredstilstand som gør, at du frygter konsekvenserne af at blive smittet med Corona – ja det kan være du har decideret helbredsangst. Heldigvis er der kommet mere fokus på de psykiske følger af Corona fra myndighedernes side.


Der er således kommet et ’Corona’ foran flere kendte psykiske tilstande, som vores kropsterapeuter (og andre terapeuter) arbejder med til daglig. Vi taler om Corona stress, Corona angst, Corona ensomhed for at pege på, at Corona har givet ’gode’ betingelser for disse belastende tilstande


Kan Totum kropsterapi hjælpe dig?

Mit speciale er Totum kropsterapi, og Jeg lytter altid med empati, og tager klienters stress alvorlig, og når jeg arbejder med stress, fokuserer jeg meget på at få åbne kroppens lymfesystem via forbedring af vejrtrækningen, og at få klienten til at slappe helt af, og glemme verdenen undenfor. Det er min erfaring, at mange har glæde af behandlingen. Læs mere om Totum Kropsterapå i linket herunder:


https://alleroedmassage.dk/behandlinger/totum4. JULI 2021

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes