Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassage er både behandling af sportsskader og sportsoptimering

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende sportsskader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Det har været alt fra motionister, landsholds gymnaster, profesionelle boksere til en vild med dans vinderen. Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Kort fortalt er sportsmassage en behandling, som både vil forberede dig til sportspræstationer, og sportsmassøren kan hjælpe til en hurtigere restitution efter en skade eller fysisk belastning. I sportsbehandlingen vil jeg altid kombinere sportsmassagen med effektive teknikker som kropsterapi, fysiurgisk massage og smertebehandling via bearbejdning af nervesystemet. Der kan både være tale om at behandle for en sportsskade eller sportsoptimering, eller begge dele.


Hvad kan sportsoptimering hjælpe med:

En sportsoptimering fokuserer på en atletisk præstation og holde atleten på sporet. Allerød massage har hjulpet løbere med at forberede dem på et løb via ugentlige eller månedlige massagesessioner, der er tilrettelagt i overensstemmelse med deres regelmæssige træningsplan. Med andre ord bliver Sportsoptimeringen en del af træningsplanen.


Sportsoptimering hvis du søger:

  • forbedret ydeevne

  • hurtigere fremgang

  • forebyggelse af skader

  • opretholde og forbedre konditionen


Anbefalet af verdens bedste kvindelige bokser

Hvad mener verdensmester og vild med dans vinderen, Sarah Mahfoud, om vores sportsmassage ?


Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes