behandling

Hvilken behandling passer til dig

Totum Kropsterapi ring 5318 1967

TOTUM KROPSTERAPI

fra 525 kr  - Klik på figur for detaljer

Massage ring 5318 1967

SPECIEL MASSAGER

fra 375 kr  - Klik på figur for detaljer

Japanese Facelift ring 5318 1967

JAPANSK FACELIFT

fra 595 kr  - Klik på figur for detaljer

Er der forskel på en behandling med Totum kropsterapi, Manuvision og Body SDS?

Jeg bliver ofte spurgt om hvad forskellen er på kropsterapeuter uddannet indenfor Totum, Manuvision og Body SDS. Ud fra mine egne ture på briksen og snak med kolleger/konkurrenter, vil klienterne ikke bemærke den store forskel, da der er tale om 3 behandlingsformer, der ikke adskiller sig væsentligt fra hinanden. Det er tale om 3 forskellige skoler, der konkurrerer om at levere en lignende ydelse til samme målgruppe.

Derfor er det vigtigste ikke hvad din kropsterapi kaldes, men mere om behandlingen hjælper, og I har en fælles kemi. Terapeutens erfaring, empati og personlighed er det du som kunde betaler for, og gør at du kommer igen. Min oplevelse er, at der kan være større forskel på 2 terapeuter indenfor samme ”skole”, end 2 terapeuter fra 2 forskellige ”skoler”.

Når jeg selv skal have behandlinger, vælger jeg ud fra, at når jeg føler mig i gode hænder hos en terapeut hvor kemi og stemningen er god, og efterfølgende mærker virkningen af behandlingen, ved jeg at det er den rette terapeut.


Hos Allerød Massage er alle behandlere certificeret som "Totum kropsterapeuter" på Totum skolen, hvor underviserne havde uddannelser indenfor Manuvision, Body SDS og Totum kropsterapi.

Totum Kropsterapi

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes