Generelt

Generelt - spørgsmål

Det er generelt for dyrt at gå til kropsterapi

Kan dit velbefindende gøres op i penge. Tænk hvad du eksempelvis bruger om året på frisør

 

Kropsterapi gør generelt ondt

Der er en myte der siger at kropsterapi gør ondt. Jeg prøver altid på at indrette behandlingen efter hvem der er på briksen. Og mange kan godt lide hård kontant, mens andre vil have det mere blidt. Eksempel er at jeg naturligvis ikke trykker lige så hårdt på et lille barn, som en voksen der har sagt at de vil kunne mærke behandlingen. Desuden har jeg andre værktøjer i min kasse.

 

Som mand, kan jeg ikke lide at blive behandlet af en kvinde

Da jeg har beskæftiget mig med kropsterapi siden 2014, har jeg behandlet tusindevis af mennesker af begge køn, og jeg skelner ikke om det er mand/kvinde, tyk/tynd. Alle mennesker er lige på min briks, da jeg ser på mennesket

 

Jeg bor for langt væk fra klinikken

Jeg har desværre for travlt i klinikken til at kunne tage på hjemmebesøg, da det simpelthen tager mere tid, og jeg så derved kan behandle færre mennesker. En effektiv gang kropsbehandling vil fylde dig med fornyet energi, så du hurtigt indhenter transporttiden.

 

Vi har allerede en firmaordning i firmaet

En firmaordning giver ofte medarbejderne en behandling 1 gang om måneden/hver andet måned. Jeg ser ofte at folk med kropslige udfordringer har behov for behandling på ugebasis i en periode.

 

Du er endnu ikke RAB registreret

Hvad betyder det for dig, at jeg ikke er RAB registreret? Vil du kunne mærke forskel? Jeg er en alternativ behandler der er 100% dedikeret til mit arbejde, som bare ikke har fundet tid til at tage den sidste undervisning, desuden er du som kunde fuldt forsikret.

 

Er man forsikret mod skader

Ja jeg har en Erhvervs- og produktansvarsforsikring gennem Dansk Behandlerforbund, så du er forsikret for personskade opstået som følge af fejl begået under udøvelse af behandlinger hos Allerød Massage – By Kladov.

 

Trapperne op til klinikken er for stejle

Trapperne op til klinikken er ikke velegnet for rullestolsbrugere, da de er stejle. Men der er ingen af mine kunder, der endnu ikke har kunne klare turen. Er du kørestolsbruger og ønsker en behandling, tager vi undtagelsesvis på hjemmebesøg, da du ikke stal stilles dårligere end ikke handicappede.

 

Min krop fejler ikke noget

Jeg smiler ofte indvendigt, når mine klienter siger at de ikke fejler noget, eller har ondt nogen steder. Det er yderst sjældent at jeg ikke kan finde punkter, hvor jeg med fordel kan behandle. Men klienter er nogle gange ikke bevidst om dette, da de ikke er vant til at lytte til deres krop. Kropsterapi kan gøre dem mere bevidste om kroppen.

 

En kvinde kan ikke udføre massagen hårdt nok

Først vil jeg sige at det ikke behøver at gør ondt for at give udbytte. Jeg har flere værtøjer i min værktøjskasse, som eksempelvis manipulation af nervesystemet som jeg ofte bruger ved meget stærke spændinger, eller klienter der er mere følsomme overfor hårde tryk.

 

Jeg tror, at BodySDS eller Manuvision er bedre

Jeg bliver ofte spurgt om hvad forskellen er på kropsterapeuter uddannet indenfor Body SDS, Manuvision og Totum. Ud fra mine egne ture på briksen og snak med kolleger/konkurrenter, vil klienterne ikke bemærke den store forskel, da der er tale om 3 forskellige skoler, der konkurrerer om at levere en lignende ydelse til samme målgruppe.


 

Fortæl hvor har du ondt - så hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine kropslige udfordringer som ondt i nakke, skuldre, ryg,  lænd, og ben. 


Drømmer du om en hverdag uden smerter, så prøv en Totum kropsterapi

Siden starten i 2014 har vi hjulpet hundredevis af mennesker til at have en lettere hverdag med mindre smerter. 


Er din træning gået i stå pga skade - Så har vi løsningen

Vi har hjulpet mange sportsudøvere til at komme hurtigere over irriterende skader, så  sportslige ambitioner kunne nås. Der har været alt fra amatørudøvere til landsholds gymnaster, profesionelle boksere til vild med dans vinder . Fælles for alle er ønsket om en skade ikke skal stå i vejen for sporlige mål.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes